12 marraskuu, 2015

Hae stipendiä

K.H. Renlundin säätiö, apurahoja geologisiin ja ympäristöprojekteihin vuodelle 2018

Vuonna 1915 perustettu K.H. Renlundin säätiö julistaa vuosittain haettavaksi projektirahoitusta yhteensä n. 800 000 euroa. Säätiö tukee taloudellisesti käyttökelpoisten maakamaran raaka-aine- ja vesivarojen etsintää, tutkimusta ja teknis-taloudellisia selvityksiä. Säätiö tukee myös mineralogian ja geologian alojen teknistä innovaatiota sekä geologisesti suuntautuneita ympäristöhankkeita (ei kongressimatkoja eikä puhtaita laitehankintoja). Säätiö voi rahoittaa julkaisutoimintaa sekä tieteellisiä jatkotutkintotöitä, joiden aihepiiri liittyy säätiön tavoitteisiin.

Rahoitushakemukset lähetetään syksyllä sähköisesti säätiön kotisivun www.khrenlund.fi kautta. Linkki hakujärjestelmään on nyt suljettu ja se avataan seuraavaa hakua varten syyskuussa 2018. Päätökset vuoden 2018 apurahoista on julkistettu.

Linkki hakulomakkeeseen

Lisätietoja antaa: Prof. Carl Ehlers, Geologi och mineralogi, Fakulteten för naturvetenskaper och teknik, Åbo Akademi, FI-20500 Turku. Sähköposti: carl.ehlers@khrenlund.fi (lisätietoja: www. khrenlund.fi) tai prof. Veli-Pekka Salonen, veli-pekka.salonen@khrenlund.fi